1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2115257

Sv: Apropå nånting...
Tikkare:

Erik Gustafsson har väl kontrakt till säsongen 21/22 i Luleå. Jag tror inte han spelar i Tirmå igen, hade ju möjlighet tidigare. Men verkade inte vara intresserad och ville spela i en toppklubb och tyckte han dissade timrå lite i intervjuer. Tror han stannar i Luleå tills han lägger av.

Lander tror jag ni kan räkna hem. Emil Pettersson tveksamt (ska vara om han blir kvar i SHL), tror han först och främst siktar på ett nytt äventyr utomlands och ett bra kontrakt, han har ju inte dragit in samma pengar som övriga.

Pääjärvi säkert aktuell om Lander kommer men kan ju hända att han vill till Malmö också. Vet inte vart han har den största delen av sin familj och hur det ser ut med sambo och sambos familj.

Men helt klart har ni ett par intressanta namn med koppling till klubben i bra ålder. Det svåra kan vara att få ekonomin att gå ihop och erbjuda de kontrakt de vill ha och förtjänar, så gäller att välja noga vilka man ska satsa på då man troligen inte kan landa alla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Ser inte riktigt poängen med att ta hem gamla Timråspelare som "nedgraderat sig" från KHL till SHL. Har tveksamheter kring hela konceptet med återvändare. Lander t.ex är ju en jättebra kille och en skicklig hockeyspelare, men skulle han vara tillräckligt taggad för att försöka hålla kvar Timrå i SHL(det är nog det som första säsongen ändå handlar om)? Detsamma gäller Pääjärvi och en handfull andra spelare. Tror det är mycket bättre att bygga runt nuvarande lag så mycket som möjligt och ta in några hungriga killar med skills som gärna är unga och vill visa upp sig och inte ser Timrå som bara ett stopp på vägen mot något annat ala Mattias Guter. Som jag ser det kan åtminstone halva nuvarande lag göra bra ifrån sig i SHL
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Sen om man tittar på Gustafsson spelmässigt så tror jag att han har minst 3-4 år kvar i eliten om han vill och får vara hel.
Man kan inte tro att han är bara 1 år yngre än Rahimi t.ex.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Finns väl en liten möjlighet att Gustafsson dyker upp igen men då ska Timrå vara i högsta serien, senast hade han väl ritat på för Luleå redan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Lander gick ju med på en riktigt låg lön sist. Långt ifrån marknadsmässigt och då hade han inte ens börjat tjäna pengar än. Den pojken har ett riktigt stort rödvitt hjärta
Kommentera