1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2116706

Timrå IK - IF Björklöven 2020-12-27
Det här blir en match som för mig personligen är helt omöjlig att sia kring på förhand. Sett över de senaste tio matcherna, eller kanske t.o.m hela säsongen så bör vi vara odiskutabla favoriter. Men det finns något djupt otäckt över Lövens ojämna prestationer, man vet inte var man har dem.

Deras ”ojämnhet” på senare tid har nog också varit starkt kopplat till ett tidigare grundmurat kollektivt självförtroende som nu fått sig en törn när poängen inte längre trillat in. Parallellt med den dippen så har de tagit steg när det kommer till hur de för matcherna, de har så att säga ”blivit bättre” men det har inte riktigt hunnit synas i resultaten än. Nu möter de oss, ett lag de själva vet att de lyckats styra undan flera gånger tidigare. De vet också att det är på vår hemmaplan och att det är vi som har något att bevisa.

Lagen kommer med allra största sannolikhet att mötas minst sju gånger till den här säsongen (morgondagen inräknad), det kan bli så mycket som tio gånger till. Tre matcher i grundserien, plus minst fyra i slutspelet. Att vi måste bryta trenden mot dem är fullständigt solklart och för mitt eget psykiska välmåendes skull så vore det MYCKET önskvärt att vi löser det redan imorgon.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IF Björklöven 2020-12-27
Knylan: Tar vi tre poäng är vi tolv poäng före dem, dessutom med en match mindre spelad vilket kan innebära 15 poäng. Det är väl ingen vågad gissning att säga att vi avgör kampen om förstaplatsen redan i dag om vi vinner. Likt senaste gången vi gick upp har jag svårt att se att vi kommer förlora två eller fler matcher i rad denna säsong. Vi vinner även när spelet är i en formsvacka.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IF Björklöven 2020-12-27
Knylan Synd att det är tomma läktare, detta kan bli en riktig batalj.
Låst ämne