1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2117542

Sv: Timrå IK - IF Björklöven 2020-12-27
DonCherry:

Dom påminner faktiskt lite om SAIK fansen, självgoda, oödmjuka och okunniga.

Löven har haft en bra säsong på senaste 20 åren och helt plötsligt är dom helt uppblåsta och ska in I er bok och vår bok och lära oss om hockey. Dom borde inse att det enda dom kan lära oss är hur man missköter och förstör en klubb för det är dom ju faktiskt sverigeledande på.

Det sköna med löven är att man vet att förr eller senare hittar dom vägar att rasera allt dom byggt upp, är det inte fusk med ekonomi, interna stridigheter så verkar det vara att arrangera läggmatcher som är det nya.

Vill ni skratta gott så läs löven4ever bloggen, den tokstollen som klassade Tambellini som en korpenlirare utan att ens se honom spela. Rätt rolig nu i efterhand då det var en av de bästa värvningarna till HA genom tiderna.

Till skillnad från Modos andra rival (Ni) så tycker jag uppriktigt illa om Löven. Timrå är mer av en hat kärlek, det är kul att jävlas med er och pika er, men samtidigt är vet jag hur mycket Timrås existens betyder för Modo, det bidrar till intresse i hela regionen. Drömmen är ju att vi får mötas i SHL och sedan i ett slutspel igen i framtiden så ni får återuppleva känslan från 2007.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IF Björklöven 2020-12-27
Rytter: Ja det blir ju bara parodi hela allting, klart vi fans kan gnabbas som du säger det hör till, vi vet ju allihopa nu även ni hur det är när det går tungt, jag känner mig iaf väldigt ödmjuk för vi är inte Frölunda eller Färjestad, vi kommer få skåda skitsäsonger igen vi med, begriper bara inte hur löven blivit så arroganta som, inte utrett jack shit än precis som oss, deras juniorlag tex när var dom i nationella senast ens? Anser att det skulle vara katastrof om vårt j20 skulle åka ur, vi är sämre än er där men föreningen förstår värdet av att ha ett j20 lag i högsta serien och många sliter fantastiskt med mindre medel för att ungdomarna ska ha det gött och kunna utvecklas, löven förbryllar mig väldigt mycket, deras klubbdirektör vill jag endå ge ros han verkar som en vettig människa iaf.
Låst ämne