1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

530608 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2131909

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK back-to-back
Rytter:

Gå inte in på att vi/jag är medgångssupporter.

Blir fan irriterad 😅

Har stöttat laget sen 2000 ungefär i med och motgång.

Årskortet kvar under tiden i Div1 och nästan inte missat en match trots all motgång.

Är det några supportrar som har fått lida så är det fan Löven.

Ni har absolut ingenting att komma med i jämförelse
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK back-to-back
Messias : När det kommer till plågor pga uteblivna framgångar så tror jag att supportar från Löven, Modo och Timrå är mer än väl kvalificerade allihopa. ;) Själv har jag väl varit aktiv supporter sedan mitten av 90-talet (eller om det var lite tidigare). Jag har bott i både Övik och nu Umeå, så har spenderat större delen av min tid i "fiendeland" ;)

De flesta av mina kompisar och kollegor är Löven-supportrar eller Modoiter. Löven har gjort mycket rätt under de senare åren, vilket har återväckt det hockeyintresse som funnits sedan lång tid i Umeå. Dock så har allt fler av mina hockeyintresserade bekanta börjat ifrågasätta rekryteringen av fler utländska spelare. De är rädda för att kopplingen till Umeå och Västerbotten försvagas/suddas ut vilket på sikt kan minska intresset för hockeyn. Det finns andra som gått i den fällan sedan tidigare.

Personligen så anser jag att Löven gjorde en bra värvning av Rahimi, inte främst för dennes enorma hockeykunnande utan mer för signaleffekten att Ume-sonen kommer hem och hjälper till att leda och fostra unga, lovande spelare som ska utgöra stommen i framtiden.

Slutligen ser jag fram emot helgens hockeyfest som utöver Timrås bataljer även inkluderar Löven-Modo x 2 . :)
+9
Låst ämne

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK back-to-back
Messias :

Men ni beter er som det.

Svansen mellan benen springande härifrån och huvudet i sanden när det går dåligt, ingen självkritik överhuvudtaget, och så fort det vinns en match eller värvas en spelare kommer ni tillbaka och ska lära allt och alla om hockey.

Medgångssupporter handlar inte om hur länge man hållit på ett lag, det är hur man agerar och beter sig.

Ni har väldigt stora likheter med SAIK och deras fans, kanske ni borde slå ihop era klubbar, tror det skulle bli en perfect match. En ödmjuk och kunnig supporterskara skulle det bli.

Därför unnar jag Timrå att få äran att slå ut er i Finalen, det är en klubb som med små medel byggt framgång och vänt den negativa trenden, dom har en fungerande juniorverksamhet och producerar fina spelare till svensk hockey, det är en klubb med fin historia. Trots att detta är en av våra rivaler så respekterar jag dem som klubb även om jag alltid vill att vi ska komma föra dem och nå framgång före dem när vi är i samma serie.

Timrå är mycket som Löven inte är, och inte verkar vilja bli. Så därför ska jag visa mitt stöd i finalen och köpa en soffbiljett för Timrå och hoppas på att de slår ut er.
+40
Låst ämne