1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

558804 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2131915

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK back-to-back
Messias :

Men ni beter er som det.

Svansen mellan benen springande härifrån och huvudet i sanden när det går dåligt, ingen självkritik överhuvudtaget, och så fort det vinns en match eller värvas en spelare kommer ni tillbaka och ska lära allt och alla om hockey.

Medgångssupporter handlar inte om hur länge man hållit på ett lag, det är hur man agerar och beter sig.

Ni har väldigt stora likheter med SAIK och deras fans, kanske ni borde slå ihop era klubbar, tror det skulle bli en perfect match. En ödmjuk och kunnig supporterskara skulle det bli.

Därför unnar jag Timrå att få äran att slå ut er i Finalen, det är en klubb som med små medel byggt framgång och vänt den negativa trenden, dom har en fungerande juniorverksamhet och producerar fina spelare till svensk hockey, det är en klubb med fin historia. Trots att detta är en av våra rivaler så respekterar jag dem som klubb även om jag alltid vill att vi ska komma föra dem och nå framgång före dem när vi är i samma serie.

Timrå är mycket som Löven inte är, och inte verkar vilja bli. Så därför ska jag visa mitt stöd i finalen och köpa en soffbiljett för Timrå och hoppas på att de slår ut er.
+40
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK back-to-back
Rytter:

Det går inte dåligt för löven.

Kolla tabellen och återkom
Låst ämne