1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581061 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2131947

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK back-to-back
Nisse på Mon or: Jag har förfäktat Ante Karlssons huvudtränarambitioner tidigare och att det överhuvudtaget skulle finnas en sådan plan, men där har jag nog svängt tror jag. Mest efter att ha läst det där intervjun han gjorde med ST tidigare i höstas/våras. Inte för att ett intervjusvar egentligen behöver innebära så mycket, men lägger man samtidigt ihop lite andra intryck så tycker jag nog att det talar lite för att vi kanske når vägs ände med Freddan i vår. Inte helt logiskt, men det kanske är läge?

Går vi upp så börjar en helt ny resa ännu en gång, och den resan kommer ta tid. Förlänger vi med honom så måste det göras med en målsättning som handlar om etablering, och det ligger minst 2-3 år bort, kanske 3-4 år. Det är väldigt lång tid med tanke på att han redan varit här i fyra år nu, och när det ändå verkar vara Ante som står för klubbens långsiktiga strategier så... jag tror vi sätter punkt i vår, faktiskt. Sen får man väl se om han verkligen kan bli profet i sin egen hemstad, OM det nu ens skulle bli Modo. Med tanke på de resultat Freddan fått så tror jag att han mycket väl kan få smickrande erbjudanden även från andra håll.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK back-to-back
Knylan: Jag tror att Freddan gör sin sista säsong i Timrå, och jag tycker kanske att det är bra. Han har fått maximal utdelning hos oss och han har fått utveckla sitt ledarskap i den bästa av föreningar. Men jag tror vi behöver utvecklas nu och framförallt få in en tränare som är bra matchcoach också.
Går vi upp i år så är det 100% att han lämnar, blir vi kvar i allsvenskan nästa år så är nog chansen 30%.

"Supporter-gissar" jag...

Jag vill inte ha "Proffessor-Ante" som huvudtränare, däremot kan han få sktiva livstidskontrakt som andretränare.
Låst ämne