1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581017 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2131939

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK back-to-back
Fredrik Anderssons vara eller icke vara för kommande säsonger? Modo verkar ha planer att erbjuda honom kontrakt inför kommande säsong.
Vad vill Timrå IK och vad vill Fredrik A? Kan inte tänka mig att Nubben&co sitter på händerna tills säsongsslut. Modo ska ha klart med ny tränare sista mars. Synpunkter? Är det beroende på om Timrå går upp? Antes roll? Henrik Strids ev. återkomst?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK back-to-back
Nisse på Mon or: Jag har förfäktat Ante Karlssons huvudtränarambitioner tidigare och att det överhuvudtaget skulle finnas en sådan plan, men där har jag nog svängt tror jag. Mest efter att ha läst det där intervjun han gjorde med ST tidigare i höstas/våras. Inte för att ett intervjusvar egentligen behöver innebära så mycket, men lägger man samtidigt ihop lite andra intryck så tycker jag nog att det talar lite för att vi kanske når vägs ände med Freddan i vår. Inte helt logiskt, men det kanske är läge?

Går vi upp så börjar en helt ny resa ännu en gång, och den resan kommer ta tid. Förlänger vi med honom så måste det göras med en målsättning som handlar om etablering, och det ligger minst 2-3 år bort, kanske 3-4 år. Det är väldigt lång tid med tanke på att han redan varit här i fyra år nu, och när det ändå verkar vara Ante som står för klubbens långsiktiga strategier så... jag tror vi sätter punkt i vår, faktiskt. Sen får man väl se om han verkligen kan bli profet i sin egen hemstad, OM det nu ens skulle bli Modo. Med tanke på de resultat Freddan fått så tror jag att han mycket väl kan få smickrande erbjudanden även från andra håll.
Låst ämne