1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2132457

Sv: Apropå nånting...
sargad: Det förtäljer inte historien, men Linus Nässén den tredje har tydligen dubbla efternamn och då kan vi nästan räkna bort honom bara för att göra det hela ännu mer delikat. Växjö-Nässén har varit lite ut och in i Växjös lag under hela säsongen och verkar kika ner mot HA, av ryktena att döma. Såg att såväl Modo som SSK nämnts i sammanhanget. Ikväll lyfte han dock nästan 17 minuters speltid så jag vet inte hur pass nära ett klubbyte egentligen är för honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan:

LN som vi lånade in förra året skulle vara en bra förstärkning för alla HA lag (inte för löven då eftersom han inte är nordamerikan och inte har ett långt CV).

Det är en modern tvåvägsback men med lite övervikt på defensiven. Bra skridskoåkning, bra förstapass och ett helt ok skott, kan spela PP men det är inte där han kommer glänsa. Trots att han inte är en defensiv jätte så spelar han ganska aggressivt och fysiskt. Tycker han har mer poäng i sig än vad han visat upp under sin karriär. Det var en spelare jag hade hoppats att vi hade värvat inför säsongen.

Har ni möjlighet att värva honom så är det en riktigt bra och stabil värvning, med honom och förlängning på Lindelöf skulle ni ha en riktigt bra backsida inför slutet och kan dra ner speltid på Lerbäck, Ragnarsson och J Carlsson.
Kommentera