1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581751 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2132484

Sv: Apropå nånting...
Knylan:

LN som vi lånade in förra året skulle vara en bra förstärkning för alla HA lag (inte för löven då eftersom han inte är nordamerikan och inte har ett långt CV).

Det är en modern tvåvägsback men med lite övervikt på defensiven. Bra skridskoåkning, bra förstapass och ett helt ok skott, kan spela PP men det är inte där han kommer glänsa. Trots att han inte är en defensiv jätte så spelar han ganska aggressivt och fysiskt. Tycker han har mer poäng i sig än vad han visat upp under sin karriär. Det var en spelare jag hade hoppats att vi hade värvat inför säsongen.

Har ni möjlighet att värva honom så är det en riktigt bra och stabil värvning, med honom och förlängning på Lindelöf skulle ni ha en riktigt bra backsida inför slutet och kan dra ner speltid på Lerbäck, Ragnarsson och J Carlsson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Haha, nu har vi kokat ihop ett ”rykte” på en spik här (som bara började med ett missförstånd och en spelare som råkar heta samma som den spelare som egentligen avsågs), därför vore det episkt roligt om vi faktiskt skulle värva Växjö-Nässén nu. Utifrån hans ålder, statistik och hur du beskriver hans backtyp så är han dessutom arketypen av en spelare som ofta tar ett kliv ned till HA för att slipa på sina främsta egenskaper i en mer förlåtande miljö med mer speltid.

Vettefan om han är ett namn för oss just nu dock, det hade nog krävt att vi behövt rumstera om lite väl mycket. Men en intressant studie i hur rykten startas är det likväl.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Americans såg att ni inte gick upp med grannens grabb-upplägget i fjol. Nu ryktas det om att de söker Nya Zeeländare för att ta sig förbi den risken.
Kommentera