1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2134080

Sv: Apropå nånting...
Timråhej: Nej det går ju inte blunda för att Lindelöf producerat på dessa matcher han spelat heller. Som Freddan säger så finns det ju brister i positionsspelet men som han är inne på så har säsongen varit ryckig för Lindelöf och de bitarna kommer säkerligen falla på plats vad det lider. 👍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det är så klart bra att han producerar men det är ju ingen offensiv gigant vi har fått se under dom här matcherna. Får man speltid i ligans överlägset bästa lag så kommer en och annan assist att trilla in per automatik.

Omöjligt att veta vilka backar nubben har på sin radar, man får väl anta att vilket beslut som än tas, är noga övervägt. Tycker inte Lindelöf bidrar med någon ökad trygghet i försvaret, tvärtom är han mjuk och hans långsamhet bidrar till att han ofta blir överspelad. Ser inte riktigt att han konkurrerar ut Ragnarsson där. Spelare som ska ”växa in i laget” har vi väl redan?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Bara att hoppas på att laget får till lite bra träningar nu. Så kanske Lindelöf kan lyfta sig lite i försvarsspelet.

Nu blir det hockeymässigt avslaget fram till på fredag.
Kommentera