1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582854 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2134296

Sv: Apropå nånting...
Dags att sluta tro att årets Löven är jämförbart med fjolårets. Det ser ut som Tingsryd eller Almtuna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Löven var inga ögonbrynshöjare redan innan Poulins skada, men det farliga med dem är att man inte vet vad som eventuellt kan gå att kräma ut om de får stabilitet längst bak framåt slutspelet. Jag tänkte inför säsongen att Poulin var lite av en chansning med tanke på att han spelade så lite ifjol, att han kanske skulle vara skadebenägen. Att han sen åker på två skador pga kollision är nästan för sjukt, trodde snarare han skulle ha rostig rygg eller något. Han är med andra ord otroligt skadebenägen, men på grund av att han utsätter sig själv för kollisionsrisk och i det har extrem otur.

Löven kommer nog fortsätta vara obehagliga i min värld fram tills det att de åkt ut ur slutspelet. Känns som de kommer gnugga sig fram till finalen ändå, och i det kunna samla kraft längs med vägen. Den visan har man ju hört förut, ”bäst när det gäller som mest” och så vidare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: De lever på gamla meriter. Eller meriter och meriter....en säsong utanför bakgården
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vad fan håller Hockeyallsvenskan på med egentligen? Svensson blev anmäld för 4!? dagar sedan och ännu har det inte kommit något beslut, helt otroligt.. Snacka om att få sig själva att framstå som ett gäng amatörer!
Kommentera