1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

527294 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2136870

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2021-01-29
JoseGonzales:

Det är inte ett hån, det är ett konstaterande.

Som det lät inför säsongen var ni ju klara för shl, och frågan var ju bara med hur mycket ni skulle vinna serien och slå ert poängrekord. Alla räknade att detta skulle bli ett tight race mellan er och Timrå, därför är det helt sjukt att det skiljer 26p mellan er.

Hade du varit lite mindre bitter hade du kanske kunna se detta för vad det är, en hyllning till Timrå och säsongen de gör. Det är alltså större avstånd mellan er och Timrå i toppen än mellan er och oss på plats 12. Det är sjukt.

Vart vi ligger i serien vet alla, och ingen är nog nöjd med detta. Men det hindrar väl inte oss från att konstatera att gapet mellan är sjukt stort jämfört med förhandstipsen, och att löven måste växla upp för att få hemmaplansfördel i semin.
+16
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2021-01-29
Lakers är ju som ni vet SHLs Löven... och det är ju nödvändigt att köpa spelare om de inte finns i egna leden. Men jag undrar om satsningen på junior nivå är tillräcklig i många klubbar... det verkar som om steget mellan j20 och professionell nivå är lite stort ... det kanske vore bra att införa en juniorliga som är professionell ... exempelvis en europeisk liga för 18-20 åringar... hade gynnat utveckligen av talanger
+6
Låst ämne