1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581457 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2141683

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Hahl Bundy 2.0: Jag lägger ingen vikt vid denna förlust. Vi var bättre totalt sett. 3 av våra topp 6 backar skall in på det. Över 7 matcher och det ser ut så här känner jag mig lugnare än innan matchen i allafall. Löven är bra men tycker vi är jämsides mentalt på nått sett ändå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Sputnik: Vi ska ju komma ihåg att det här är det absolut bästa löven kan prestera. Dom har i princip ingen på skadelistan och har inte spelat bättre på hela säsongen än vad dom gör nu. Ändå dominerar vi, domaren tar en hel del beslut som studsar emot oss, vi har viktiga pjäser på skadelistan.

Visst dom kan få igång päron och Brown men inte är dom några som dominerar spelet på isen, dom var knappt synbara idag och då har dom ändå 3 matcher i kroppen.


Jag är inte orolig. Snart stänger transferfönstret och då kan inte Kentä panik-dopa laget något mer. Lövens lag i övrigt...byter ni vessel mot någon i vårt lag? Psyket Rahimi? Filmaren Deilert? Hollywoodstjärnan plant? Nä jag tror vi kommer växa in i slutspelet riktigt bra. När våra spelare sliter för att konvertera deras allsvenska kontrakt till SHL-kontrakt har halva björklövenlaget redan skrivit på för 10.000 spänn mer och gratis parmesan i valfritt italienskt lag.
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Sputnik: Vilka backar åker när NHL-backarna kommer?

Eckmyhl, Ragnarsson och ? Lerebäck eller Jonathan C?
Vem väljer man bort av de två?

Ska man kanske göra bäst i att anpassa mot motståndare?

Lerebäck mot ett snabbare lag och JC mot ett lite tyngre?
Låst ämne