1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578004 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2141702

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Sputnik: Vi ska ju komma ihåg att det här är det absolut bästa löven kan prestera. Dom har i princip ingen på skadelistan och har inte spelat bättre på hela säsongen än vad dom gör nu. Ändå dominerar vi, domaren tar en hel del beslut som studsar emot oss, vi har viktiga pjäser på skadelistan.

Visst dom kan få igång päron och Brown men inte är dom några som dominerar spelet på isen, dom var knappt synbara idag och då har dom ändå 3 matcher i kroppen.


Jag är inte orolig. Snart stänger transferfönstret och då kan inte Kentä panik-dopa laget något mer. Lövens lag i övrigt...byter ni vessel mot någon i vårt lag? Psyket Rahimi? Filmaren Deilert? Hollywoodstjärnan plant? Nä jag tror vi kommer växa in i slutspelet riktigt bra. När våra spelare sliter för att konvertera deras allsvenska kontrakt till SHL-kontrakt har halva björklövenlaget redan skrivit på för 10.000 spänn mer och gratis parmesan i valfritt italienskt lag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Olle: Löven gjorde en riktig bra första period och Timrå en lika usel. Efter den trodde jag att Timrå skulle lyckas äta sig in och förbi i matchen. Men tji fick jag.

Ett par stolpskott åt ett annat håll, mer fokus från Dahlén vid två specifika tillfällen, lite annorlunda fokus från domarna...tja, då hade det här kunnat gått till historien på ett annat sätt.

Roligt med ett nyförvärv. Är han bara hälften så bra som luleåiten (sorry, kommer inte ihåg namnet) skriver så har vi en riktigt bra förstärkning.
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Olle: Dominerade vi? Det här är en märklig match. Mina åsikter om Timrå skiljer sig mot många andras. Farsan var nöjd och tyckte Timrå var bra. Jag kan nästan sträcka mig att den här matchen totalt sett inte ens är med på tio i topp denna säsong.
Första perioden såg det ut som att vi mötte Pantern och saknade inställning. Det gick trögt och vi ville ingenting. Det såg nästan ut som vi hade respekt för Löven och det kändes mer som att vi ”jagade” Löven i tabellen och hade poäng att ta ikapp. Nervöst spel, på något sätt.
Andra perioden är bättre, såklart. Men nja. Inte tillräcklig, för mig. Tredje perioden är hyfsad, men vår förstakedja stack inte ut ett snack. Dahlén osynlig och bjöd ju Löven på ett mål. Lööke osynlig också. Blomqvist-kedjan klart bäst matchen igenom. Men nej, jag tycker det var en rättvis förlust och jag tycker inte vi brann i närheten av det jag trodde vi skulle få se.
Jag både hoppas och tror på en markant uppryckning över 60 minuter imorn.
Dessutom önskar jag att Ohre får chansen att stå en prestigematch. Det är han värd.
Låst ämne