1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2141718

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
tjobba: dominera kanske är ett starkt ord men jag tycker vi var det klart bättre laget. Dahlén bjöd inte på ett, han bjöd på två mål och jag vill hävda att han var sämst på isen idag. Det tror jag inte har hänt tidigare men idag var han tamefan sämst. Massor av speltid, noll uträttat offensivt och två baklängesmål. Sämst på plan. Dahlén kan man dock ha tålamod med men Lööke och Olofsson visar upp NOLL hjärta och beter sig som primadonnor. Läge att spela ihop Dahlén med en ny parter i PP, om Lööke inte bättrar sig markant alternativt ersätts med någon annan så tror jag inte vi går upp. PP är för dåligt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Olle: Jag känner nog nästan att det vet rättvist att Löven vann, även om vi kunde tagit den med lite flax. Men att Dahlén skulle se ut så här, i en sån här match, förvånar oerhört.
Men Blomqvist-kedjan som sagt... wow. Den linan kommer vara grym för oss i slutspelet!
Näe, imorn vill jag se att vi gasar. Och jag vill se brinnande blick på Dahlén och en högre kvalité i det både han och hela den kedjan gör.
Och en vinst behövs imorn. Skulle inte kännas nåt vidare mentalt att ha 1-3 på Löven och 0 vinster i Umeå inför slutspelet...
Matchen vi vann med 3-2 var den klart bästa vi gjort mot dem hittills och ändå blev det tajt då. Var med nöd och näppe vi vann.
Löven är uppenbarligen fortsatt ett ”häxlag” för oss.
Inte mig emot att något annat lag ger dem semester i slutspelet så vi slipper möta dem...
Låst ämne