1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580478 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2141719

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Olle: Jag känner nog nästan att det vet rättvist att Löven vann, även om vi kunde tagit den med lite flax. Men att Dahlén skulle se ut så här, i en sån här match, förvånar oerhört.
Men Blomqvist-kedjan som sagt... wow. Den linan kommer vara grym för oss i slutspelet!
Näe, imorn vill jag se att vi gasar. Och jag vill se brinnande blick på Dahlén och en högre kvalité i det både han och hela den kedjan gör.
Och en vinst behövs imorn. Skulle inte kännas nåt vidare mentalt att ha 1-3 på Löven och 0 vinster i Umeå inför slutspelet...
Matchen vi vann med 3-2 var den klart bästa vi gjort mot dem hittills och ändå blev det tajt då. Var med nöd och näppe vi vann.
Löven är uppenbarligen fortsatt ett ”häxlag” för oss.
Inte mig emot att något annat lag ger dem semester i slutspelet så vi slipper möta dem...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
tjobba: lite som löven hade ett häxlag i modo under fjolåret... kalla fakta är att löven har vunnit 6 av de 7 senaste seriematcherna mot Timrå och Poulin (som idag överglänste Jacob Johansson) har 12 segrar på 14 spelade denna säsong ... men allt handlar om att komma i toppform till slutspelet i år där ju allt avgörs... allt innan är av rätt sekundär vikt
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
tjobba: Mm, som jag sagt tidigare, Dahlén har svårt i tuffare matcher mot tuffare motstånd. Jag tror inte han kommer att vara den vi kan luta oss emot i ett slutspel.
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
tjobba: nu ska vi ju också komma ihåg att både idag och imorn är löven hemmalag och byter sist, dom bestämmer således alltid vilka spelare dom vill spela mot Dahlen. I ett slutspel är det vi som har hemmafördel.

Sen tycker jag faktiskt att det är löven som har tur idag. Videodomarfiaskot, två klockrena ramträffar och en rad tvåminutare som dom slipper. Något boogey-team tycker jag inte dom är, BIK har varit en tuffare motståndare över 60 minuter i varje match.
Låst ämne