1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582414 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2142843

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
G?ran Hartmann: det jag kan tycka är lite besvärande är att i dom få matcher vi måste jaga så sviker våra stora namn laget. Dahlén, Lööke och Lundin får ett fett underkänt i båda dom här matcherna. Men dom lär väl lalla in fem pinnar var i nästa match mot något bottenlag som vi möter. Tyvärr har dom inte klivit fram när det betyder som mest, hittills. Hoppas det ändrar sig till slutspelet. Lööke tycker jag är bedrövlig, hans uppträdande blir mer spelförstörande än positivt för sina kedjekamrater.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Olle: Dahlen, Lundin och Lööke måste tillåtas ha en svacka de med. Nu tycker jag dock Lundin varit väldigt jämn hela säsongen. Dahlén har sjuka förväntningar på sig utifrån och han ställer höga krav på sig själv, med det sagt så kanske det inte är rimligt att kräva 2-3 per match från hans klubba. De har även kunnat spela mer av ett smokinglir under större delen av säsongen, så när det blir ett tightare spel är det säkert svårt att ställa om. Men det blir nog bättre med tiden då det börjar dra ihop sig, men visst det är tråkigt att det inte fick med sig en tre poängare av 6 möjliga på detta back to back möte. Nu tycker jag ändå att Timrå var värda poäng sett till prestationen dessa två matcher.
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Olle: Jag säger ju, att när det hettar till och motståndarna sätter in hårt fysiskt spel på Dahlén så är han över, eller han får det svårt.
Dahlén har absolut noll fysiskt spel i sig, men är gudomlig när han får spela på fria ytor.
Hans omgivning måste ge honom den ytan, eller iallafall bidra mer än Lööke och Albin gör...

Det ser alldeles för bekvämt ut när den femman spelar. Jag tycker de ser lite rädda ut när det hettar till.

Detta är min oro inför slutspelet..

Nu har Löven ett gigantiskt mentalt övertag på oss, tyvärr.....
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Olle: Jag är inte alls orolig trots 2 förluster mot Löven. Det är små marginaler som avgör. Timrås matchstraff på Walli blir och de andra utvisningarna när de gör 2 mål blir rätt avgörande. Med Hardegård, Carlson och Wiercioch kommer det att se helt annorlunda ut. Vi får bättre uppspel, boxplay, pp ja allt. Ser med tillförsikt fram emot resten av serien. Vi är fortfarande favoriter att gå upp med tanke på vårt spel och poängskörd över säsongen. Men vi kan inte leva på gamla meriter utan måste komma tillbaka till vårt spel som gjort oss så framgångsrika. Kan vara bra med ett par förluster på ett sätt så att spelarna inte blir mätta utan fortsätter att jobba ännu hårdare.
Låst ämne