1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581772 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2142868

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Olle: Jag säger ju, att när det hettar till och motståndarna sätter in hårt fysiskt spel på Dahlén så är han över, eller han får det svårt.
Dahlén har absolut noll fysiskt spel i sig, men är gudomlig när han får spela på fria ytor.
Hans omgivning måste ge honom den ytan, eller iallafall bidra mer än Lööke och Albin gör...

Det ser alldeles för bekvämt ut när den femman spelar. Jag tycker de ser lite rädda ut när det hettar till.

Detta är min oro inför slutspelet..

Nu har Löven ett gigantiskt mentalt övertag på oss, tyvärr.....
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
kulltorp: Dahlén var ganska bra senast vi gick upp, då det gällde som mest och Timrå var underdogs reste han sig som få gjort förr och var den största anledningen till SHL spel, låt oss inte glömma vem vi snackar om när vi slänger oss med sådana sågningar. Ingen kan ha ett mentalt övertag på den mannen.
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
kulltorp: Albin gör nog sitt men Lööke är inte så fysisk, då måste man alltså ha en offensiv back som gör jobbet. Därför det kanske funkar så bra med AC och Harde. Iofs visar inte Harde så mycket fysik fast bevisligen har han det, det borde han använda oftare.
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
kulltorp: jag köper inte det där med mentalt övertag. Jag tycker vi visar att vi är ett bättre lag än löven i spel 5-5 trots att vi har många viktiga pjäser borta. Dom här två matcherna har varit dom mest besynnerliga matcherna ur domarperspektiv, tom Harald lider med oss och sågar öppet domarna. Jag tycker det är löven som är ur balans som filmar och gnäller konstant, det är inte ett vinnande koncept över tid. Vi förlorade mot Modo också i en match där jag tycker vi var det klart bättre laget över 60 minuter. En klar skillnad var att Modo spelade bra försvarsspel och låg inte och simmade på isen. Hade vi förlorat på det sättet mot löven hade jag varit lite mer orolig. Man kan inte fuska sig igenom ett helt slutspel.
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
kulltorp: Tycker att du överdriver när du säger att de har ett gigantiskt mentalt övertag på oss. Tror spelarna liksom vi supportrar känner att Timrå varit minst lika bra som löven i dessa matcher. Bättre skulle jag vilja säga. Och vi har vunnit en match mot dem i år. Löven har haft flyt med domslut och studspuckar. Det kan hålla i två matcher, men knappast över en serie av 7 matcher. Hemma är vi dessutom ännu starkare med eller utan publik.
Låst ämne