1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582537 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2143049

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Dä ä bar å bryt ihop å kom igen 🙄
Vi ä int SHL mässiga nu!
Ikväll rinn dä lätt gravhemmabaren!!☠️🥃
Lönnå fräls än på Grammofonen!!
Vi ä tagna ner på jorden igen!
Grattis Löven för uppvisningen i helgen!
Vi måst vakna nu...snart börj allvare å då fan gäll dä att steppa upp tä tusen!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Två grymt bra och nyttiga matcher detta. Tydligt att det finns ett - onödigt - lövenkomplex. Dom lyckas få Timrå ur gängorna, och fokusera på fel saker. Wallis idiotgrej var...idiotisk. Och sen måste man förhålla sig till och lära sig hantera Lövens "förstärkningar". Timrå gör sig själva mindre i dessa möten.

Och: hoppas att laget är nertränat. Dahlén producerar nada i dessa matcher. Ändå får hans kedja oändligt med förtroende i avgörande, offensiva situationer. Är det brist på juice i benen, fine. Men annars tycker jag att man måste coacha med mindre fokus på tröjnummer en sån här kväll. En förstafemma ska vara förstafemma för att man är det största hotet offensivt. Tycker kanske inte att dahléns femma varit det, även om dom är bra på att få till långa anfall.
Och: respect för att Jonte försöker utveckla sig som spelare den här säsongen. Det behöver han för att ta sig vidare i karriären. Men för jävla trist att han verkar ha tappat sisådär 30% av sina sniper-skillz. Det söks pass oftast, och tas det skott är det med en tiondels tvekan som inte fanns där ifjol. Och lägen som brukar vara givna mål slutar med en smäll i sargen.
Jonte måste upp flera snäpp i slutspelet, annars är möjligheterna att nå SHL onödigt små.

Jaja. Vet inte hur mycket av det här inlägget som är resultatet av en trevlig whiskykväll och hur mycket jag kommer stå för imorrn. Men så här är det, just nu.

Bryt ihop och shejp up. Hockey är ändå en jävla skitsport!
Låst ämne