1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582081 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2143113

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
kulltorp: Framförallt Dahlén måste steppa upp, det är lite Man or Mouse-läge där nu framåt. Vi vet att han har potential till det förstnämnda, för 3 år sedan bokstavligen bar han oss på sina axlar mot super-Leksand och sedan ett SHL-lag. På isen, i båset, i omklädningsrummet och inte minst medialt. Det är den Jonte vi behöver se nu.

Med det här och trots det jag skrivit om helgens matcher så är jag inte jätterolig, de här båda matcherna var så otroligt mycket viktigare för Löven. Vi var dessutom ganska brandskattade på folk.

Det jag menar är att Löven är våra främsta utmanare och som jag ser det är det endast en matchserie mot dem som skulle kännas äckligt oviss. SHL-chansen är fortfarande en osannolikt påtaglig realitet för oss och med tanke på att vi kommer vinna serien är vi favoriter
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
mikenomad: Håller med dig om att Löven är vår främsta utmanare men jag ser dem som favoriter i en slutspelsmatchserie då de vunnit 3 av 4 matcher mot oss i serien. I slutspelet handlar det om lag mot lag och där spelar de tidigare inbördes mötena en stor psykologisk roll. Att vi tex har slagit Väsby och Mora 4 gånger av 4 och Löven har förlorat mot de lagen betyder inte ett dugg. Nu tror jag Löven efter sina knappa vinster mot Bik och oss kommer att gasa rejält och rada upp segrar. Men vi kommer att vinna serien och sedan börjar det roliga vi alla ser fram emot....
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
mikenomad:
Löven spelade som det vore slutspel och Timrå som man väntar på slutspel såg det ut som stundtals. Då vinner man inte mot dem. Så upplevde jag det.
Låst ämne