1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581268 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2143117

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
mikenomad: Skillnaden kan också vara hårfin. Kolla matchen vi vann. Hardegård och Carlson var dominanta från backplats. Vår backsida har varit för snålt byggd ända från säsongstart egentligen och det nämnde jag när inför säsongstart när bygget var "klart". Lerebäck, Ragnarsson, Carlsson och Eckmyhl är habila backar på HA nivå men alla är i mina ögon noll-noll backar och har svårigheter i uppspelsfasen. Tydliga sekvenser flera gånger igår att trots det inte var nån superpress från Löven så spreds puckarn från backplats. Därav försvinner ju momentet att kunna ha snabba omställningar som det måste vara mot ett Löven som stänger av snabbt i mittzon om det inte går tillräckligt snabbt.

Lindelöf är en klass för sig i passningsspelet men är för klen i egen zon mellanåt. Svensson och Westerlund riktigt solida men offensivt händer det inte mycket. Otroligt att vi gått så starkt ändå i serien med Harde borta och att jag tyckt att vi skulle kommit in med denna Kanadick redan från början, dock har ju Carlson varit en FANTOM. Lägg därtill att vi har seriens bästa forwardsuppsättning som vägt upp det hela. Jag tror dessutom mycket på P.W och med de 3 in i denna trupp så kommer det bli en OERHÖRD skillnad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Sputnik: Tycker Westerlund o Svensson äger andra halva matchen övriga backar har rejäla problem i egen zon o där är nog problemet att dom inte vet var dom skall spela upp pucken inga tydliga uppspel mitt i banan skapar stress som leder till dåliga uppspel, framåt tycker jag 2 ledande spelare i dom 2 första linorna suger puck för länge, Handlar inte om Dahlen ,Skulle önska att vi spelade mer som det anfallet vi hade 4 mot 5 i slutet av matchen jobba tillsammans o sök upp motståndare o släpp till kompis i fart. Jag är ändå inte orolig för jag tror få lag orkar stå emot oss i en serie av 5 eller 7 matcher. Men viktigt att vi liter på vårat spel o inte faller in i motsåndarens
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Sputnik: Westerlund är väl ändå rätt vass offensivt? Han precis som Hardegård vågar utmana, driva med puck och ta skott. Dessa två herrar är enligt mig våra två bästa. De andra är lite halvdana som förvisso gör ett bra jobb.
Låst ämne