1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582415 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2143608

Sv: Apropå nånting...
Pricken: Njae är inte så orolig över Jonte. Tycker det var starkt av Timrå att spela jämnt med löven över 2 matcher med så viktiga spelare borta. Carlson och Hardegård framför allt sen skall Kanadicken med VM guld på meritlistan in i truppen på det. 3 absoluta toppbackar in i truppen alltså. Just den delen som gjorde att vi inte klarade av er helt dessa matcher om man ser det lite krasst. Var ju 1 måls skillnad i varje match om man bortser till ert sena mål i öppen kasse i första matchen. Möts vi i slutspelet så kommer inte Kentää kunna sitta och gömma sig i situationsrummet nästa gång och svara i telefon när domarn ringer. 😉
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Extra parodi över att Lodins lite hårda straff beror på att han är en "återfallsförbrytare". Pga en felaktig "diving" där han fick en solklar tacklinng där axelkåpan tog fint på Lodin. Tacklingen vare inget fel på men Lodin fick vila några byten pga det. Så 2 fel blir 1 rätt enligt Lotterinämnden. 🙃👍
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det var helt klart en bra matchserie mellan HAs två klart bästa lag. Det jag vill understryka är att vi ska ha klart för oss att det så kallade situationsrummet satt domarbasen mfl och vet av erfarenhet att dom enda som kan påverka dem i efterhand märkligt nog CMore så kallade experter. ;-)

Det ska bli intressant för helt klart bör TIK-IFB mötas i en HA final. En liten detalj bara, man får se nu om TIK kommer in på vinnarspåret igen i nästa match.
Se på SSK,BIK och MoDo som inte direkt rosat marknaden efter att dom mött Löven. Det som var lite problematiskt för TIK är att det laget som är så spelskickligt faller in i en BIK/SSK hockey är dock lite oroväckande och lite olikt TIK men den är bara en tanke som man får efter att man sett de flesta av deras matcher i år!
Hoppas personligen att både TIK och IFB återfinns i SHL nästa år, man hoppas bara att "Hart Of Hockey" får ordning på sitt så att dom kan komma upp dom med, men tyvärr lär det nog dröja ett tag då tränarcirkusen tar all deras energi!
Kommentera