1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2144289

Sv: Apropå nånting...
Olle: jag tror faktiskt kommentatorn/publiken sätter ribban på straffen i väldigt stor grad, mer än man kan tro. Konstateras den jätteful av kommentatorn tillsammans med en buande publik och att spelaren åmar sig en stund innan han självmant tar sig till båset blir straffet det ena och när när hemmapubliken är tyst och kommentatorn bara slätar över det i lugna ordalag blir straffet något helt annat för samma situation och konsekvens. Nog finns det väl en röd tråd i det, eller är jag ute och cyklar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Svårt att bekräfta din hypotes. Men det verkar samvariera.
Ingen kommentator sa något om att SSK-spelaren redan blivit avstängd, och då glömde de ju bort det...

Håller dock inte som tes mot Lodin. Men det förklaras såklart av the Anti-TIK conspiracy!

För övrigt


Walli fick:
"
Böter om 12 938 kr. Böterna ska vara inbetalade inom 30 dagar från dagen för detta beslut. Disciplinnämnden erinrar om att utebliven betalning kan efter anmälan leda till ny bestraffning.
"
Vad innebär detta i vår lönebudget?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Jag tror faktiskt inte du är helt fel ute. Hade inte helgens matcher varit huvudsändningar på Cmore så hade nog inte avstängningarna blivit så långa heller. Tar man Lodins armbåge t.ex. så syns ju den väldigt tydligt i sändningen av den enda anledningen att Cmore råkar ha en kamera precis där tacklingen delas ut. Det solklart fula i tacklingen syns helt enkelt för att Cmore råkat placera en kamera där.

Sen ÄR det ju en armbåge, jag säger ingenting om det. Och Walli kommer in helt fel på Plant, men ur ett avstängningshänseende så har båda oturen att Cmore hade massvis med olika kameror på plats.
Kommentera