1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2144264

Sv: Apropå nånting...
Spock: Sen att dom skriver att Lodin delvis är återfallsförbrytare för hans diving, det är löjligt. Endera är det väl två sammanhängande situationer eller inte. Hur kan en diving vara relaterat till den tackling han delar ut mot löven? Menar disciplinnämnden att Lodin är en smutsig spelare i allmänhet, är det vad man antyder då man tar med den texten i sin bedömning?

Disciplinnämnden är en oseriös verksamhet, faktiskt ovärdig på den här nivån av hockey. Lodin får 4 matcher men tomtarna i Väsby blir inte ens anmäld och då var det två rejäla huvudtacklingar i den matchen.

Vad hände förresten med Petter Lasu i Luleå efter hans uttalande om domarna? Såg nån presskonferens efteråt där han är ångerfull. Han skulle fan haft en medalj istället för straff.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: jag tror faktiskt kommentatorn/publiken sätter ribban på straffen i väldigt stor grad, mer än man kan tro. Konstateras den jätteful av kommentatorn tillsammans med en buande publik och att spelaren åmar sig en stund innan han självmant tar sig till båset blir straffet det ena och när när hemmapubliken är tyst och kommentatorn bara slätar över det i lugna ordalag blir straffet något helt annat för samma situation och konsekvens. Nog finns det väl en röd tråd i det, eller är jag ute och cyklar?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Känner att Peter Forsbergs ilska mot Börje är mer rimlig än Lasus "jag kan mörda" - nivå. Lite övertillt där. I övrigt får han in en del svårmotsagda synpunkter. Exempelvis det här med nivå innan kontra under säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Om man ska se objektiv på saker och ting, trots att det faan inte går....så är den stora skandalen att Väsbyspelarna klarar sig undan. tacklingen mot Boyce var sjukt ful, och som tur var så snuddade den bara Boyce haka.
Hade Boyce lagt sig på isen, som valfri lövenspelare hade gjort, så hade det varit garanterad avstängning.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Lodins armbåge är i sin tur aldrig högre upp än överkanten av sargen. Han har inte armbågen onaturligt högt på något som helst vis...

Han och Timrå IK är dömd från start. The Anti-TIK conspiracy is real!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: DN är ett ett sätt för några jurister och hockeyspelare som aldrig blev något att tjäna pengar. Hela systemet borde ersättas med ett likt det i NHL med en eller fåtal respekterade personer. Kanske Sanny vill jobba lite extra.
Kommentera