1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581349 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2147418

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Nä...det är inte synd om Modo. Högmod går före fall.
När en förening tappar all verklighetsuppfattning så kan det bara gå utför. Karma!
Men rätt underligt att se dem värva toppspelare från div 1 ja....

Men om man värvar en sportchef som bara hållit på med damhockey; så får man det, som det blir.

Som i sin tur värvar en tränare som i stort sett bara kan kommunicera via teckenspråk och ett hopkok av spelare helt utan tanke på lagbygge eller spelartyp....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Ärligt; vi har väl också varit där? Med en sportchef som hamnar i en högre liga än han behärskar alltså.

Lex Linkan. Dyra jävla värvningar för namnet på tröjan. Ingen filosofi, ingen plan och ingen scouting innan. Jo'rå, nog har vi provat den varianten också. Och vi vet ju vart det ledde Timrå.

Får väl hoppas att deras misstag inte drar ner dom till avgrundens kant som vår gjorde. För är det nått Timrå inte behöver är det ett Modo som går i konkurs. Ett år i ettan; fine. Men inte KK.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jo det är lite synd om Modo just nu, och jag tror om inte ni går upp i år kanske ni kommer vara i samma sits som modo när alla era ledande poäng görare lämnar för SHL/NHL.. lite därför jag hoppas ni går upp detta år så ni slipper samma elände som dom har haft denna säsong.

för jag dom är verkligen het på marknaden just nu ifrån 14 SHL lag. samt ifrån andra ligor, vet iaf att Lugano vill ha Lööke och Hartmann. Lundin kommer Bern att ge sig in i leken för att försöka få tag på , Dahlen behöver man inte säga så mycket om, för där kommer nog en del klubbar vara med och dra i..

inte ens fått spelat med sin " fulla " trupp under säsongens gång heller, haft 6-7 junior varje match, hur många har ni haft? kanske.. 1 max? för ni har varit förskonad så in i helvetet med skador samt ni har ej drabbats av corona heller.. vem vet ni kanske får det i slutspelet?

Så köra med högmod går före fall är rent ut sagt skräp. men sen det man har läst ifrån dig hela detta år är enbart negativt om modo hur klappkass dom är etc.. kanske du har lite högmod?
Kommentera