1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2147419

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jo det är lite synd om Modo just nu, och jag tror om inte ni går upp i år kanske ni kommer vara i samma sits som modo när alla era ledande poäng görare lämnar för SHL/NHL.. lite därför jag hoppas ni går upp detta år så ni slipper samma elände som dom har haft denna säsong.

för jag dom är verkligen het på marknaden just nu ifrån 14 SHL lag. samt ifrån andra ligor, vet iaf att Lugano vill ha Lööke och Hartmann. Lundin kommer Bern att ge sig in i leken för att försöka få tag på , Dahlen behöver man inte säga så mycket om, för där kommer nog en del klubbar vara med och dra i..

inte ens fått spelat med sin " fulla " trupp under säsongens gång heller, haft 6-7 junior varje match, hur många har ni haft? kanske.. 1 max? för ni har varit förskonad så in i helvetet med skador samt ni har ej drabbats av corona heller.. vem vet ni kanske får det i slutspelet?

Så köra med högmod går före fall är rent ut sagt skräp. men sen det man har läst ifrån dig hela detta år är enbart negativt om modo hur klappkass dom är etc.. kanske du har lite högmod?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nooky: Helt rätt. Tror jag.

Missad chans i år; lika med brandskattning till nästa år. Det säger sig själv. Det som däremot ligger till Timrås fördel är ju rutinen på sportchefsrollen. Den skojar man inte bort.

Och den kan Modo definitivt inte mäta sig emot. Frågan är om nån klubb i HS kan mäta sig mot den?

Tycker precis som dig. Gapar man om högmod före fall gäller det att man har sopat sin egen uppfart först. Visst kan supportrarna i Modo få en släng av den kängan. Men som förening betraktat; nja.

Då är jag hellre en hängiven följare av den gode Lill-kentas ledord; ödmjukhet. För man kan faktiskt leda serien med triljoner poäng och bibehålla ödmjukheten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nooky: Ja blir spännande att se. Nubben va dock rätt tydlig med nyligen att han kommer kunna komma att få behålla de han vill om man går upp denna gången.
Inga som signat för nått annat lag denna gång likt förra gången vi gick upp och nästan alla bärande kuggar signat för andra lag redan innan kvalet var slut..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nooky: Nä, det är inte synd om Modo. Då är det lika synd om Karlskrona eller Väsby.
Det bedrövliga hopkok av spelare man värvat och sparkat beror på en dålig sportchef. Punkt.
Sen finns det en anledning att en förening börjar kalla sig Heart of Hockey. Det kommer inte av en slump.

Men man kan tycka annorlunda såklart.
Kommentera