1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581282 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2147486

Sv: Apropå nånting...
Frebog: Dock kan den som trodde Lander skulle komma hem redan nu släppa det. Redan klara för slutspelet till och med. Tror däremot inte det är omöjligt Nubben lyckas få hit Bilbo Berglund från Almtuna, de säljer av sina spelare hejvilt och vill nog bara överleva denna säsong ekonomiskt. Tja likt varje säsong..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Hellre någon annan än Berra isåfall, kan jag känna. Det blev ett så pass bra uppbrott det där att det skulle kännas lite kluvet att bara börja om, sen kan man väl vara så pass ärlig och konstatera att vi rent sportsligt gått vinnande ur det hela. Madsen var liksom vår andrecenter ifjol, i år får han knappt lira center. Det säger något om hur vi rustat upp, och kanske ännu mer om att Berglund drog i ett perfekt läge för båda parter.

Harlestam är ju en rivig jävel annars, tycker alltid han står ut i Almtunas lag när vi möter dem. Annars kan jag tänka att Martin Mellberg har en hel del i sig, kan vara en intressant ”breddforward” i det här läget. Känns som han skulle kunna vara den nya Lööke.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Man måste imponeras av Almtuna ändå. Spelar alltid fram till deadline och sedan säljer dom allt men klarar sig alltid kvar utan kval ändå..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Berglund kommer nog inte hem på ett tag. Almtuna passar han perfekt. Han får spela offensivt samt att det passar hans privatliv bättre.
Kommentera