1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578044 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2150369

Sv: Silly Season 2020-2021
Frebog: Spännande med juniorer! Känner mig som sagt mycket lugnare nu när jag vet att det finns spelare att kalla upp. Hur känner ni andra om gårdagen nu med lite distans till det?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Timråhej: Jag tyckte den där forwardsjakten var väldigt oklar redan från start, och anledningen till att vi inte kirrade det där tidigare kan säkert bero på att det mest av allt bara var just "en kropp" vi ville få in. Då förstår jag att det svämmar över av namn och att det blir svårt att smalna av de olika spåren, och i slutändan ville man nog helst av allt hitta någon man känner sedan innan. Den där Reichenberg har ju t.ex. Ante haft i FBK tidigare.

Men kul med lite sillyhets trots allt! Annars tror jag det är skitsamma att det inte blev någon breddvärvning, främst utifrån att vi har det så ofattbart gott ställt bland centrar (därför har Erik Karlsson varit lite av en gåta hela vägen för mig). Hade vi behövt skarva ihop forwardssidan på den positionen så hade detta tagit betydligt hårdare, nu finns det väl tilltagna marginaler istället. Kedjan med Liljewall och Blomqvist får väl utgöra någon form av stomme nu framöver, sen får vi slänga in lite olika junioralternativ på tredjelänken där. Om det nu kommer behövas, vi är allt annat än skadebenägna bland forwards såhär långt. Tror det kommer lösa sig det där, och att vi kanske får se någon raket under våren också. Oliver Johansson såg otroligt intressant ut i söndags, exempelvis. Där har vi något.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
Timråhej: Som en vänta på en omröstning i melodifestivalen. mellan Metallica, Iron Maiden, Pretty Maids och Runar Söörgard.
Åsså går bara Runar vidare...
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
Timråhej: Tja vi fick ju lite spänning i a f även om slutet var antiklimax så det sjöng om det. Den stora behållningen var nog att se hur Sputnik satt som på nålar hela dagen och kvällen🤣
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
Timråhej: För evig väntan på Doktor Schmutz.

Men informationen om vår farmar-duo i Bajen gav en förhoppning om att det går i alla fall.
Låst ämne