1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580573 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2153786

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
Skilda världar härinne... Haha är det här att göra bottennapp. Så tar jag det alla dar i veckan. Förväntningarna på vårt lag har höjts under säsong minst sagt. Kolla övriga seriekollegor och vad de gjort för bottennapp denna säsong.

Löven torskar mot Väsby flertal ggr och släppt in många mål dessutom, AIK släppte in 5 kassar mot dem idag också. Timrå har aldrig släppt in mer än 4 mål i en match och kan man hålla det som sin lägstanivå är det väl helt ok?

I ett slutspel kommer det inte handla om vilka som spelare den mest underhållande frejdiga hockeyn, det handlar om att vinna. Kan tycka att Timrå varit rätt bra på det om man kollar på tabellen..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
Sputnik: Jag tycker att ödmjukheten saknas som det ser ut nu. Det kan man tycka är förståeligt, men vi har ändå hållit en nivå jämn arbetsnivå över hela säsongen. Jag förstår att Freddan reagerar, och jag hoppas att våra äldre spelare sätter ner foten nu också. Ser man till antalet skottförsök idag så är det jämnt mellan lagen, 50-52. Trots det får Västervik 38 av sina 52 försök PÅ kassen. Våra skott går i täck eller att vi helt enkelt skjuter utanför, vilket i sin tur ofta beror på att Västervik täcker skottvägen.

Västervik har givetvis allt att spela för, men det vore önskvärt att vi börjar forma det vi ska syssla med under resten av säsongen nu. Wiercioch ska givetvis få åka av sig rosten och hitta sin nivå, men för att vi ska kunna dra full nytta av honom så måste allt stramas upp. Vårt presspel är det som tagit oss dit vi är idag, det behöver han fasas in i. Vi har inget behov av en back som skjuter så fort han får chansen, och vi är inte alls så pass överlägsna att det inte går att läsa allt vi gör i offensiv zon. Utan det där presspelet och frenesin så kommer vi inte heller få några PPn överhuvudtaget, det är helt uppenbart sett över de senaste matcherna. Löven dominerade ut oss fullständigt när det kom till det, och sen har det bara fortsatt. Motståndarna är inte dumma i huvudet.

Nä, back to basics och noggrannheten nu. Wiercioch kommer bli en supertillgång, men han måste också skolas in i detta på rätt sätt. Vi har ett grundfundament i det här laget som är extremt starkt och trots att vi inte har mer än ett poängrekord att spela för så blottar vi svagheter för motståndarna för varje match nu. Spelare för spelare är vi inte alls speciellt mycket bättre än åtminstone många av topplagen, det har hela tiden handlat om laget som enhet. Jobba klart varje situation och att hålla en jämnhet. Jag säger inte att det helt saknas, men ju fler såna här insatser vi gör desto mer kommer motståndarna att nagga av vårt momentum. Utan att vi själva ens märker det, risken ökar bara att det visar sig senare när det drar ihop sig.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
Sputnik: jag såg matchen i efterhand...

Allt var fan skit...

Men om jag ordnar en top 3 skitlista ikväll så ser den ut så här enligt mig:

Tredje värsta skit:

Superlågt skittempo i de flesta ben.


2a värsta skit:

Kommentatorn som sabbar allt totalt genom att endast göra en skitmatch sämre än den redan var...

Den värsta skitpunkten efter denna tillställning:

Att hitta en tripping i en höfttackling.

Det är det enskilt pinsammaste jag sett zebrorna lyckas med när den extrema sopan. Pinsamma, skulle gått till specsavers, muppen står och ser duellen på bästa plats!

Sluta döm hockey.

Det räcker nu.

Du var fullständigt värdelös...

Stämpla ut.

Ja ja...

Jag ser fram emot att man får fart på benen och glöd i hjärtana på Timrå spelarna igen.

Nattinatti
Låst ämne