1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581604 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2154814

Sv: Apropå nånting...
Vad anser ni i Timrå om detta?

hockeynews.se/articles/18783/
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
hanzon: här är (tyvärr) Oskarshamn ett föredöme, de har då fan aldrig klagat på något även om de ligger tvärsist eller i riskzonen för kval. Bara brösta det och köra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hanzon: Att det är märkligt att inte Rögle, Färjestad, Frölunda och Luleå driver det här hårdare..... Not. Det är grinpellarna i botten
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hanzon: Det korta svaret blir: Patetiskt
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hanzon: Den sportsliga orättvisan som Niklas Persson nämner blir ju lika påtaglig om man stänger SHL för nedflyttning. Men den förflyttas till det lag som tar sig upp och får en större utmaning att hävda sig nästa säsong än vad som skulle varit ifall ett SHL-lag åt ur. Tänker på delad Tv-peng men även ökad konkurrens såklart.

Det går ju vända och vrida på resonemang och se det från alla möjlig håll och kanter men till syvende och sist så kommer det finnas vinnare och förlorare på ett helt annat sätt än vad en normal säsong resulterar i. Därför är det mest rättvisa mot alla parter att spela klart under de förutsättningar som har kommunicerats från start.

Samma resonemang gällde såklart föregående säsong med den enda skillnaden att då damp pandemin ned som en blixt från klar himmel medans denna säsong har spelats med i princip alla förutsättningar klara från start.
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
hanzon: Enligt SHL:s ordförande Anders Källström är det inte aktuellt att stänga ligan.

– Det korta svaret är nej. Frågan var viktig innan vi drog igång säsongen också, och då var vi helt eniga i att inte göra någon förändring. Det har varit en utmanade säsong på så vis, med stort pusslande. Men vi är fast beslutna om att säsongen ska genomföras, säger Källström till Hockeypuls .
Kommentera