1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581649 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2156789

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Timrågogogo: tycker våra två första perioder är svaga. Offensivt hade vi kunnat göra en kasse eller två men samma sak för Modo. I tredje låser vi butiken och stänger igen defensivt. Finns inte tillstymmelse till chans för Modo att reducera, i och för sig ett stolpskott men det var en anomali. Mycket imponerad över spelet i mittzon i tredje. Inte vår bästa match men långt ifrån vår sämsta.

Tycker Modo gör två rätt bra perioder och det absolut enda raljanta jag vill framföra är att Johansson i målet, han är långt ifrån så kass som man vill göra gällande i modoboken. Det bevisar han definitivt idag.

Tycker hela laget lyfter sig i tredje men Olofsson gör klart bättre sista 20 än 40 första. Lodin är en gigant ikväll. Johansson är riktigt bra.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Olle:

Du ska inte dra alla över en kam. Jag sa redan i höstas ett par omgångar in att jag tycker JJ är bättre än poulin. Var lite tveksam inför säsongen och i början de första matcherna när han gav mycket returer, men sedan växte han och han är så mycket stabilare än poulin, speciellt tar han andralägen och blir sällan överspelad. Poulin går ju all in mot skytt, vid pass i sidled eller puckar som studsar ut konstigt är han ofta ur position och måste panikrädda, han håller inte heller ihop som jj i förflyttningarna. Ser jj som en mycket bättre skolad målvakt medan poulin gör idiot räddningar för att han hamnar ur position och måste göra desperationsräddningar. Dock har han en hög högstanivå när det stämmer för honom och kan helt stänga igen med galna räddningar.

Typisk match toppen mot botten, jämnt i 40 min. Vi måste få ett mål att gå på för att orka, och det är inte så att vi saknar lägen (inte ni heller). När sedan 2-0 kommer i slutet efter en lobbpass när vi går fram för hårt så tappar vi all tro på det, vi vet att vi inte kan vända detta och ni får kontrollera matchen i tredje och gör 2 mål till. Typisk toppen mot botten match.

Är inte alls missnöjd med hur vi inleder matchen och spelar första 40, lyckas hålla er på utsidan, rätt stabilt i egenzon och får till fina vändningar, men för att få med poäng måste vi få ledning att gå på för vi är så trasiga mentalt.

Hade vi haft dessa spelare och tränare från start hade vi inte varit i botten utan troligen i mitten minst.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Olle: Vettig tränare nåste jag säga. Bra och ödmjuk MoDotränare. Han är spot on. Får de 1-0 kan de vinna. Ge ett finger till ett lag som TIK.....
Låst ämne