1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2156839

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Olle:

Du ska inte dra alla över en kam. Jag sa redan i höstas ett par omgångar in att jag tycker JJ är bättre än poulin. Var lite tveksam inför säsongen och i början de första matcherna när han gav mycket returer, men sedan växte han och han är så mycket stabilare än poulin, speciellt tar han andralägen och blir sällan överspelad. Poulin går ju all in mot skytt, vid pass i sidled eller puckar som studsar ut konstigt är han ofta ur position och måste panikrädda, han håller inte heller ihop som jj i förflyttningarna. Ser jj som en mycket bättre skolad målvakt medan poulin gör idiot räddningar för att han hamnar ur position och måste göra desperationsräddningar. Dock har han en hög högstanivå när det stämmer för honom och kan helt stänga igen med galna räddningar.

Typisk match toppen mot botten, jämnt i 40 min. Vi måste få ett mål att gå på för att orka, och det är inte så att vi saknar lägen (inte ni heller). När sedan 2-0 kommer i slutet efter en lobbpass när vi går fram för hårt så tappar vi all tro på det, vi vet att vi inte kan vända detta och ni får kontrollera matchen i tredje och gör 2 mål till. Typisk toppen mot botten match.

Är inte alls missnöjd med hur vi inleder matchen och spelar första 40, lyckas hålla er på utsidan, rätt stabilt i egenzon och får till fina vändningar, men för att få med poäng måste vi få ledning att gå på för vi är så trasiga mentalt.

Hade vi haft dessa spelare och tränare från start hade vi inte varit i botten utan troligen i mitten minst.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Rytter: Nu ska jag vara ärlig tycker du ska dra dina utvärderingar i Modo boken för ärligt talat e ingen riktig timråit intresserad av dina konstiga bortförklaringar av hur dåligt erat lag är!! Vi har nog vårt lag att tänka på inför slutspelet så behåll dina funderingar för dig själv o modoboken!!
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Rytter: tycker nog ni gör en likvärdigt bra match som den ni vann mot oss tidigare denna säsong men som du är inne på hade ni behövt ledningsmålet för att slåss i 60 min denna match. Sen måste jag säga att både 2-0 och 4-0 sker efter riktigt dåligt försvarsspel från modos sida och så tycker jag det sett ut i många av era matcher. Nu har ni haft många skador på backsidan men det är där skon klämmer (i min mening). Offensivt är ni inte sämre än många lag ni för närvarande har framför er, definitivt inte på målvaktssidan heller.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Rytter: Jag gillar dig. Du är en logisk o sympatisk Modoit. Även du måste inse att de behövs en rejäl omstrukturering inom Modo. Det behövs en ny agenda, en styrelse o sportchef som sätter det "nya Modo" genom föreningen. Ni har kört fast... Ni måste hitta er själva efter glansåren som gått rejält åt skogen. Vad vill ni? Vad har ni för mål? Hur ska ni nå de målen? Osv osv
Börja redan nu medan ni är kvar.
Låst ämne