1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578042 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2156854

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Rytter: Jag gillar dig. Du är en logisk o sympatisk Modoit. Även du måste inse att de behövs en rejäl omstrukturering inom Modo. Det behövs en ny agenda, en styrelse o sportchef som sätter det "nya Modo" genom föreningen. Ni har kört fast... Ni måste hitta er själva efter glansåren som gått rejält åt skogen. Vad vill ni? Vad har ni för mål? Hur ska ni nå de målen? Osv osv
Börja redan nu medan ni är kvar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Hahl Bundy 2.0:

Tänk att det alltid ska vara svart eller vitt. Alla verkar glömma bort förra säsongen och det vi byggde då. Även våra egna supportrar.

Gjorde ni en total renovering när ni åkte ur? Kickade ni nubben, Freddan, hela styrelsen mm. Eller lärde ni er av det som inte fungerade och förbättrande det, men behöll det som var bra?

Jag tror faktiskt det inte är så mycket som behöver ändras som du påstår.

-Vi har en jävligt bra vd som vänt ekonomin och den är bättre än i vissa shl klubbar. Ser ingen anledning till ändring.

-Sportchef, där är jag inte helt säker på att vi ska byta, Glader måste ha lärt sig enormt mycket detta år eftersom han gjort alla möjliga fel. Han verkar dock ha något då han hittat fina värvningar för t.ex tambellini, bartosak, kangasniemi, corrado, rockwood. Jag är beredd att ge honom en chans till. Han hade ju ett riktigt svårt jobb som tappade tränare och alla ledande spelare inför detta år. Kan hända att en extra roll behövs som kan agera bollplank och scouta mer.

- Det jag vill se är minskad övertro på juniorer, det håller inte att spela med 6-7 st och ge de så stora roller och mycket istid, då blir man inte stabila som lag. Värva seniora spelare istället, se t.ex vad Blomqvist, Liljewall, madsen betyder för er och er stabilitet.

-Fokusera på rätt tränare, var noga här i rekryteringen. Ingen chansning.

-Prioritera centersidan, det är de första positionerna man ska försöka fylla. Center till första och andra ska vara prio.

-Minimera chansningarna, man kan alltid chansa på någon position, men i år har det varit för mycket av det. Lånen av heppo, Kaut och Lindgren var chansningar, men 2 av dom hade man hoppats få ha kvar hela året, hade de stannat hade han kallats geni istället för att han hittade klassspelare som var kvar hela året jämfört med andra lån.

-Avvakta inte för länge för att fylla på truppen om ma märker att något saknas eller någon går sönder. Vi har ju saknat en förstacenter sedan gagnon slutade.

- Stärk målvaksparet, Peters är bra men bakom honom är det för svagt så han får inte vila som han behöver, och ingen konkurrens.

-scouta div1 och shl bättre och hitta fler spelare där som vill ha en annan roll typ som vi gjorde med Rosdahl ifjol, detta iställlet för att chansa från utlandet.

För mig är det detta man behöver jobba med. Jag tror man överdriver om man säger att man måste riva allt och börja om på helt vitt papper.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Hahl Bundy 2.0: Modo behöver nog få in Foppa och Markus Näslund etc för att få in heart of hockey i modosjälen igen. Foppa är nog för upptagen i Schweiz, men skulle tro att han följer alla matcher och inte mår så bra nu. Lite pengar lär han dock kunna bistå med.
Låst ämne