1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581731 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2157057

Sv: Apropå nånting...
Jag håller väl till viss del med er, men samtidigt får man inte glömma att de faktiskt var oerhört nära att gå upp förra säsongen, och vore de inte för covid så kanske de hade spelat i SHL denna säsong. Då hade vi nog varit ganska tysta här inne.

Jag tycker mest synd om dem, och hade inte önskat att vi hamnade i samma sits. Jag tror de hade varit mer ödmjuka i modoboken om de inte varit så nära förra året, jag tror det ändå gav hopp och i och med årets antiklimax försöker man klamra sig fast i att hoppet ändå finns med tanke på förra säsongens prestation.

Fan, tänk er själva om säsongen avbröts nu, alla våra spelare stack och nästa år är vi på gränsen till negativt kval. Klart det tär på en och jag tror mycket väl de är medvetna om situationen, men för att hantera nederlaget är det lättare att leva på hoppet och en skev verklighetsbild än här och nu.

Jag skulle tycka det vore klädsamt att sluta hacka på dem och deras fans. En vacker dag kanske rollerna är omvända. Karma, ni vet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Ödmjukhet dä gilla ja!
Ja ä alltid dä!
Ja ha alltid varit ärlig mä spiten!
Nubben å Ante å Freddan å Huss å Kikkan ä alltid ödmjuka!
I da sitt ja på balkongen å tar en stor grogg i solskenet!
Snart skidor å sen hockey Hökarna mot Jerusalem!
Ja hopp vi byt plats mä Jerusalem.
Då vill ja ha hem Wedin å Kinnvall!
Låt dä rinna lätt ida rabbuslingar!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg:

Bra skrivit 👍
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Nära-jovars, Oerhört nära? Nja....det skriver jag inte under på. De var andrahandsfavoriter efter Löven och vi flåsade i nacken, gick som tåget. Det handlar inte om att hacka, det är en reflektion kring de problem de har
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Jag håller inte med, men man kan ju tycka olika.
Kommentera