1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2157086

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Haha, kan erkänna att jag överdrev lite. Men nu märker ni ord, ni förstår nog vad jag menar egentligen. En sak vet jag i alla fall, hade det varit omvända roller hade jag inte velat att modofans sa hur vi borde och inte borde tycka eller göra, eller hur vi borde sköta vår klubb.

Jag säger som Dahlén: Timrå är ödmjukhet.

Det inspirerar mig att försöka vara just det i alla fall, även om det givetvis lockar att slå Modo och dess supportrar på näsan. Speciellt när vi har sådan framgång i vår förening just nu. Men jag kan inte glömma hur nära vi själva var konkurs och hur jävla misskött vår förening var då. Och även om det säkerligen fanns modofans som hånade oss då så vill jag vara bättre än så nu när rollerna är omvända.

Ni får prata och tycka vad ni vill, men mitt fokus ligger på Timrå IK och inte vad Modo eller deras fans gör, säger, och tycker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Jag har självklart mitt fokus på Timrå men det innebär inte att jag inte är intresserad av att följa och diskutera vad som sker hos våra motståndare.

Vad gäller Modo är det inte enkom den här säsongen jag skriver om. Deras verkliga problem uppstod för 14 år sedan, iom SM-guldet. Det blev oerhört kostsamt och är den enskilt främsta orsaken till att de är där de är idag. Utförsbacken startade efter det när de trodde sparvarna skulle flyga rätt in i munnen på dem för att de är Modo och hade vunnit SM-guld.

De hade då väntat 28 år sedan det senaste, och första, guldet och trodde nog att nu, nu skulle gulden trilla in med betydligt tätare intervaller. Nu har det gått hälften av den tiden och SM-guld känns väl ganska avlägset där.

T.om så att det känns rätt osannolikt att det skulle ske inom de närmaste 14 åren...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Jag ogillar när skribenter ska styra vad man får eller ej får skriva i ett forum, så länge man håller sig till vett och etikett. Och nät-troll undanbedes.
Här diskuteras ju hockey i allmänhet och Timrå IK i synnerhet.
Klart man måste få diskutera andra klubbar, speciellt när man är närmsta grannar och rivaler...
:-)
Kommentera