1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2158084

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Det de inte förstår är att de byggde ett lag med lån som de trodde skulle vara kvar hela säsongen och en tränare som var en nödlösning, sedan hamnade man i en nedåtgående spiral när de lämnade och panikvärvningar för att ersätta de som inte skulle lämna. Hela Modos säsongen har varit paniklösningar och det får de betala nu. Där ser man skillnad på hur Nubben agerat, lugnt metodiskt och hade en plan med att får man ingen som tillför gruppen så är det inte kris.

Löven hade ungefär samma tänk som Modo men fick ihop det bättre med att de från början hade en mer homogen grupp så paniken blev inte total men den verkade varit nära ett tag där men man lyckades få in "bättre" förstärkningar och behöll tränaren så det blev kontiunutet iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: obegripligt att dom har kvar Glader. Hur många lag har han byggt sen i våras, 3? Samtliga med egen tränare. Senaste nyförvärvet in nu, med en handfull matcher kvar. Samtidigt försvinner Rockwood, som den senaste tränaren inte verkade vilja spela.

Totalt kaoz i övik. Även om det onekligen är underhållande hoppas man ändå att det rätar upp sig lite. Annars spelar dom i div 1 inom två säsonger.
Kommentera