1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2158268

Sv: Apropå nånting...
Olle: Boyce kan nog tänkas stå vid ett vägskäl om vi går upp. Han verkar redan ha börjat snegla lite mot en civil karriär, och går vi upp kanske det sneglandet blir allt mer intensivt. Lite som med Berglund, att det "är dags" på något sätt. Istället för att traggla på och kanske finna sig i allt mindre utrymme så tar man tjuren vid hornen redan innan kurvan blir allt för brant. Men med det sagt bidrar Boyce fortfarande i allra högsta grad, det handlar mest om vad han själv vill.

Vill han köra på så tror jag att han och Walli är de enda som känns aktuella att jobba vidare med, av de namn Nisse räknade upp. Walli gjorde det han skulle redan i DIF, och kan definitivt fylla någon form av roll i SHL igen. Lindelöf är dock en bubblare och skulle kunna vara ett perfekt sommarprojekt för Sandra att sätta tänderna i. Fina uppsidor, men med ett visst renoveringsbehov.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
...och apropå Kaijser så tror jag han måste lyckas ta sig upp och bli konkurrensmässig på HA-nivå först och främst. Där har han en lång väg att vandra, utifrån att han var i stort sett helt oanvändbar här ifjol. Fixar ingen defensiv roll, och är alldeles för långsam i både kropp och skalle för bidra i resten av spelet. Det finns horder av spelare som presterar imponerande siffror i hockeyettan, men som är så pass begränsade att de inte fixar ytterligare en nivå. Skulle han vara det minsta aktuell så kan vi lika gärna kolla in Jesper Wiberg i Hudik också, som öst in mål i en bättre div1-serie. Om vi nu prompt ska ställa in siktet på gamla TIK-juniorer (av större storlek) som sprutar in poäng i hockeyettan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Du menar väl inte att Boyce ska vara kvar som spelare om vi går upp i SHL??
Kommentera