1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2159632

Sv: Apropå nånting...
Kikade lite i sluspelsschemat, och jäklar vad tight det är mellan matcherna. Spel varannan dag hela slutspelet om man maxar sina matcher.
Det absolut sjukaste är att de fyra första finalmatcherna spelas på fem dagar (18,19,21,22 april).

Fattar att man vill pressa in alla matcher innan 30 april vilket både är sista dagen på räkenskapsåret och för de flesta av spelarkontrakten, men fyra matcher på fem dagar är ju jävligt tveksamt vilken kvalitet man kommer kunna hålla.
Oavsett vilka lag som kommer spela finalen så gäller det för dessa att hålla sig fria från skador
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Haha jag har inte kollat så långt fram, kör som grabbarna i laget och fokuserar på nästa match.

Hoppas att vi kan vässa formen och undvika lag som spelar hårt (läs vårdslöst). Tror att det kan bli en del bataljer framförallt med BIK inblandat...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky:

Jävligt dåligt upplägg, känns som kvalitén kan bli lidande och får man gissa så kan detta gynna mer defensivt inriktade lag än lag som bygger på mycket skridskoåkning och offensiv. Antar att det är svårare att presentera max i offensiven med så täta matcher, samt att det borde vara en liten fördel för det sämre laget som vill ha ett långsammare spel och stänga ytor.

Sedan gäller det att ha en väldigt vältränad målvakt som klarar 4 tuffa matcher på 5 dagar, alternativt ha en bra tvåa som kan avlasta i en match.

Väldigt avgörande kring skador och känningar också då en liten skada som i vanliga fall lett till 2 missade matcher nu gör att man kan missa 4st.

Konstigt upplägg men antar att det är enda sättet att genomföra ett slutspel innan 30 April.
Kommentera