1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580907 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2162219

Sv: Apropå nånting...
DonCherry: Var verkligen Nubben det? Det kan man fråga sig. Jag har ingen aning men det där ryktet kändes lite skevt redan från dag ett tycker jag. Framförallt utifrån att vi redan hade spelartypen i laget, och att han var ordinarie andrecenter (med lite begränsad speltid, ska sägas) i Kookoo. Högst oklart om han är ett namn vi tänkt bygga vidare på också, vilket då inneburit att vi behövt lösa ut en ordinarie center från Kookoo för att fylla på en centersida som varit sprängfylld sedan i höstas.

Bra värvning av Glader, dock! Samma med Hasa. Men jag tror inte vi är så speciellt intresserade av Karlsson nu heller, ärligt talat. Inte för att han är dålig utan för att vi redan nu har Liljewall, Blomman och Olofsson klara för nästa år. Och Karlsson är inget namn vi ska jobba vidare på i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
"Timrå är en klubb jag värdesätter väldigt högt"
"Mitt hjärta för den klubben är väldigt stort"
"Om det är någon klubb som jag har nära mitt hjärta så är det Timrå, och det säger jag inte bara"

Trött jag blir på sånt här. Om man nu har ett hjärta för Timrå så skriver man inte på för Modo.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Nä bra fråga har inte sett nåt om att han varit där, får lite som du säger hoppas på att vi siktar högre och bättre, har ingen anledning att vara skeptisk mot nubbs, håller med om att där modo är i nuläget så värvar dom rätt och bra :)
Kommentera