1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577905 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2162306

Sv: Apropå nånting...
DonCherry: tror inte heller att vi har plats för EK. Vem ska bort isåfall, Lundin,Blomqvist,Madsen, Boyce, Liljewall eller Olofsson?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Nu tycker jag att vi kan lägga E.K. åt sidan, men jag behöver fräscha upp min minnesbild då jag av någon anledning blandar ihop honom med Johan Johnsson. Visst var E.K lite mer kreativt lagd och JJ mer defensiv med fasta situationer som spetsegenskap? Hyggligt jämngamla också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Precis, vem ska bort och man måste även se till vilken centerroll det handlar om. Det går inte heller att ranka de där centrarna efter sämst/bäst, gör man det så går Karlsson givetvis in. Man måste se till vilken roll varje enskild center har, och som jag minns det hade inte Karlsson någon defensiv uppsida att tala om. Men han är samtidigt ingen poängcenter, vilket gör att han på sin höjd hade kunnat vara aktuell som andracenter här i en HA-tillvaro nästa år.

Nu har han lirat i Kookoo i tre år och sett till hans istid under de tre åren så verkar han knappt fått lira special teams övht. Matchas man runt 12-14 min i snitt så ligger det nära för mig att tänka att så är fallet iaf. Det hade varit ett kul namn på pappret, men om nu Glader ställt in siktet och dessutom lättat på lädret så kan jag inte se varför vi skulle gå in i en budgivning där när vi redan har det så pass väl förspänt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Ja Olofsson hade jag skickat direkt utan att blinka.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ojdå, vad kul att ni nämner mig.. när en del spelare som var på väg till timrå men går till andra klubbar pga att ni inte kunde erbjuda en högre lön än tex vad luleå erbjuder gallos.

men ja snacka lite mer skit om mig väldigt kul läsning :)
sen vart jag inte förvånad att det var just Kulltorp som började med det, men det är lugnt jag kan hålla mig borta ifrån eran bok, ville bara skriva detta :)

ha en fortsatt trevlig måndag.
Kommentera