1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581247 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2162374

Sv: Apropå nånting...
sargad: Precis, EK var spetsigare offensivt men Johnsson mer komplett och användbar i alla lägen. Tror inte Johnsson figurerade allt för mycket som center under 17/18 dock, inte mot slutet iaf då vi hade kedjan med honom, Berra (som centrade) och Boyce. Det jag minns Karlsson mest för är nog den där rökaren i HA-finalen borta mot Leksand.

Men som sagt: nu är han Modos spelare. Där kommer han förmodligen få en offensiv roll och jag hoppas någonstans att han lyckas fylla den rollen också. Han var en ledande offensiv spelare här 17/18 men den säsongen vann vi oftast matcher med uddamålet och var överlag trubbiga offensivt. Nivån hölls uppe av en stabil defensiv och en otroligt jämn Haukeland. Ska de lyckas trycka EK över 30 poäng nästa år så måste de nog bygga en sån miljö för honom också, likt de lyckades med runt Jonathan Johnson. Kan bli bra, men vore jag Fredrik Glader (vilken mardröm...) så skulle jag inte förvänta mig att Karlsson kommer in och sprutar in poäng direkt. Potent center för en andra- eller tredjelina, men kanske ännu mer potent i sin personlighet. Bra karaktärsvärvning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Lub: Tror att matchen mot Modo kommer bli ett sömnpiller delux. Ett lag som är klar för nästa års HA och ett som väntar in slutspel. Möjligen ifall ngn spelare i Modo vill säkerställa nytt kontrakt till nästa säsong...
Kommentera