1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581149 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2162556

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Det var inte många som trodde på Hardegård heller!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Listan över sågade spelare på Timrås hs kan göras rätt lång, Didrik Strömberg platsade inte i Granlos B-juniorer fram tills dess han gjorde en förjävla fin brytning i kvalet mot KalleK, exempelvis.

Otäckt kollektivt syndrom härinne, där någon form av "vi hart bestämt oss att X är sämst och kommer inte ändra oss" regerar.
Det tog Ohårde typ 3 säsonger att kämpa sig ur detta till synes näst-intill bottenlösa hål av förutbestämda uppfattningar.
Och innan nån säger något; nej - han har varit en bra back längre än sämst-maffian krediterar honom.

På samma sätt som jag inte förstår hur man helt blundade för allt positivt Olofssons "sämst-förfäder" gjorde, begriper jag inte det nu heller.

Det var fan ingen härinne som saknade Lundeström de första 5 matcherna Olofsson lirade denna säsong.

Så bra kan han vara.

Han har tagit enorma kliv i positionsspelet och värderingarna på banan, skridskoåkning har fått sig ett lyft och han är dessutom mycket oömmare i spelet än tidigare.
Har folk helt glömt vilken spelare som lämnade? Det var långt ifrån en tvåvägscenter iallafall.

Olofsson är ingen dumskalle, han fattar likväl som oss att han har denna säsongen på sig ta sig tillbaka till SHL, förutsatt att Timrå går upp. Annars väntar en ökenvandring för honom i HA.
Får jag gissa fritt så är Jacob Timrås mest nedtränade spelare, han har till HS förtret prioriterat träning före spelglädje något som jag tycker syns på banan och sett till föregående säsong känns det även logiskt.
Slutspelet får avgöra om det var rätt beslut.

Sedan blundar väl inte jag för att han har saker att jobba på; balans, teknik (i synnerhet tekningar) och skottet behöver vara rappare men det finns iallafall tre centrar jag skulle skeppa före Olofsson om vi gick upp.

Om du kommer på dig själv med att bara se de dåliga sakerna hos vissa spelare och bara de bra hos andra så kan det KANSKE vara så att du är lite jävig och får sonika inte rösta.

Det finns en hel drös spelare som gjort fler avgörande indviduella misstag än JekupElofsson.

Och till alla er som känner er träffade, ta inte åt er för mycket.
Fast ta åt er en del.


Maffia = oftast dåligt

Tisdag ska tydligen vara veckans sämsta dag ur folkhälsoperspektiv.

Varför finns ingn ogilla knapp?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Inte bara Hardegård som folk här inne har klagat på och velat få bort från truppen, Wedin och Kinnvall är två andra som det har gått rätt bra för.
Kommentera