1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2163831

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Olle: Exakt och vad som hände i omgång 52 är också bortglömt i ett slutspel. Jag lägger ingen vikt vid vinststreak och serieseger just nu på det sättet. Däremot har jag sett ett lag som inte släppt in mer än 4 mål i en match på hela serien, allt som oftast varit med ändå in i kaklet mot lagen vi mött. Det är sådant jag tar med mig och ändå ser som goda vanor trots att det inte finns mycket att motivera sig med för spelarna i en serie som varit nästan rekordtidigt avgjord denna säsong.
Om vi går upp eller ej kan jag inte garantera, dock är det intressant med begravingsstämningen här och på flera andra håll över ett slutspel där första slutspelsmatchen inte ens är spelad än.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Sputnik: Haha håller med, vårt lilla krypin låter ju nästan som Brynäs-boken, och de flesta bör ju kunna hålla med om att vi och Brynäs befinner oss i lite olika situationer.

Nä, ta en kopp te och en kvällsmacka och avsluta dagen med lite armhävningar så fortsätter vi uppladdningen inför slutspelet. Det kunde ha varit värre, se på Modo ;)
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Sputnik: vi släppte in 5 puckar mot Tingsryd så sent som för två omgångar sedan, på hemmaplan dessutom.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Sputnik: det håller jag inte med om. Det är en stor skillnad på att avsluta serien med att vinna fem matcher i rad och ha en känsla av vara oövervinnelig och att avsluta med idel torskar och stolpe ut. Mora tex. hur långt kan dom gå i ett slutspel? Fem raka vinster och ett riktigt giftigt PP. Klassiskt ”timråläge” för dom just nu.

Mora pulvriserade Modo i ett läge där Modo spelade för sin existens i ligan, vi kan inte ens vinna när dom har badbyxorna på och har julafton i puckutdelning i egen zon. Timrå har ett attitydproblem och det stavas ”övermod”. Nu har vi undvikit närkamper i 10 raka matcher för att ”undvika skador”. Den ovanan kanske man tar med sig in i kvarten för vi ska ju ändå segla enkelt till final? Hoppas Freddan hittar den där slutspelsknappen. I min mening borde han redan ha tryckt på den om han hade en sån knapp.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Sputnik: Man hoppas verkligen på den där slutspelsknappen men man får gärna trycka på den så snart som möjligt, får magont av att vi ska börja spela vår bästa hockey förns i första slutspelsmatchen. Finns för många felmarginaler för min smak, men man kanske är för mycket av ett kontrollfreak.
Låst ämne