1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2165020

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2021-03-12
Olle: Du tycker det är bedrövligt ja och jag håller inte med. Jag tycker det är ganska naturligt. Men visst, fortsätt du att kasta dynga på vårt lag efter ett dåligt byte i betydelselösa matcher, jag väljer naivt att gå in I det här med en tilltro till killarna. Sen kanske jag är en dåre och du har rätt men den besvikelsen tar jag ut när facit väl kommit isf
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2021-03-12
mikenomad:
Ska man se lite nyanserat på läget just nu så tycker jag att man kan ha respekt för en viss oro, men samtidigt måste man inse att vi varit mer överlägsna än nånsin i Allsvenskan.
På papperet är vi överlägsna favoriter.

Sen fanns det ju en skön känsla ifjol inför slutspelet när spelet satt som en smäck innan slutspelet skulle börja, medans det i år varit 10 omgångar mellanmjölk för oss supportrar att ladda upp med.

Många spelare i laget underpresterar just nu, det kan vi väl vara överens om? Men vi vet ju alla vad det kan.
Vi vet också vad fokus är på alla i och runt laget i år.
Jag är helt övertygad om att hela föreningen, sedan ett tag, tränar, laddar, fokuserar, scoutar mm mm, inför det som komma skall.

Jag är helt övertygad om att när slutspelet börjar så exploderar laget. Jag intalar mig det iallafall. Och jag utgår från mig själv också.
Jag är mer orolig att laget är övertaggade och drar på sig matchstraff mm som påverkar...

Jag tycker att det enda sätt vi supportrar ska tänka inför slutspelet är enligt ovan.

Om det mot all förmodan går åt helvete, så har vi iallafall Anton Lander som kommer hem och tröstar oss nästa sässe. Det är inte fy skam....
Låst ämne

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2021-03-12
mikenomad: en dipp i december/januari hade varit naturlig. En dipp i seriens absoluta slutskede tycker jag är olämplig. Det är ju lite tråkigt att det ska tolkas som ”dynga”, jag tycker man kan vara kritisk även fast vi vunnit serien och nästan slagit poängrekord och bla bla bla. Man kan ju vända på det där också, frågar du fans av andra lag så tror jag ganska många tycker att den genomsnittlige timråsupportern osar betydligt mer högmod och översitteri än i vanliga fall. Jag tycker det är ganska okaraktäristiskt av en timråsupporter.

Det är många här inne som har ett direkt paradoxalt förhållningssätt till Timrås säsong tycker jag. Å ena sidan ska man vara jävligt nöjd för att vi har krossat serien och det är helt ok att använda resultat i omgång 20-35 som ett mått på vår förträfflighet men om man ifrågasätter resultaten i omgång 40-52 då är man en dyngspridare. Det är helt ok att använda 8-0 mot AIK eller 4-0 mot Modo som ett tecken på att vi är riktigt jävla bra men inte ok att använda 3-5 mot Tingsryd eller 1-3 mot Västervik för att belysa brister.

Och sen finns det ju då dom som säger ”ja men mot Modo och aik var vi inte seriesegrare ännu, mot Tingsryd var det träningsmatch”. Man behöver ju inte gå längre än till Freddans uttalanden för att omkullkasta det, han vill se att man går på jobbet varje dag och så sent som matchen mot Tingsryd ville han be fansen om ursäkt...även fast det var ”träningsmatch”.
Låst ämne