1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2166849

Sv: Apropå nånting...
T T: aaah jag visste inte att man spelar h, h, b, b, h. Vi överanalyserar nog allt just. Spelar vi på vår rätta nivå ska vi nog slå alla lag men för min del får det gärna vara så odramatiskt som möjligt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Rent sportsligt är det så, givetvis. Vi måste hur det än är hantera varje match för sig alldeles oavsett hur matcherna mot respektive motstånd såg ut i grundserien. Tar man Västervik som exempel så mötte vi dem alla fyra gånger under sista tredjedelen av serien, när vi sedan länge visste att en topplacering var given. Det går att laborera mycket med sånt där om man ska försöka dra växlar av historik, och i slutändan är det helt ovidkommande.

Däremot antar jag att vår kassör gärna ser att vi inte väljer TAIF, om det skulle stå mellan dem och Västerås. Schemat är bra, men jag gissar att om kvarten går längre än till tre matcher så är Tingsryd det enda motståndet där vi inte pallar åka hem mellan match tre och fyra. Skönt att slippa den dubbelresan, men samtidigt blir det två hotellnätter för ett helt kompani som belastar kontot. Det finns verkligen bara nackdelar med TAIF, hoppas de gör det enkelt för oss och torskar mot AIK.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ÖDMJUKHETEN gå hann i hann å vi måst lägga dä på bröste rabbuslingar!
Nu tanka vi så mycke dä går så vi ä friska nä ” MeckaRejset böga!
Lönnå på högsta på Grammofon!
Nu kör vi satan i gatan
Låt dä rinna lätt ikväll 🥳🥳🥳
Kommentera