1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2168046

Sv: Apropå nånting...
Nytt avsnitt av Timråpodden uppe. Har vi ens någon status på Madsen, apropå innehållet? Det har ju tisslats om att han åkte på en ganska så rejäl sväng av covid, men det mesta av snacket har handlat om skada.

Apropå absolut ingenting i övrigt (åtminstone inte för de som inte lyssnat ännu...), men ibland får man något av en uppenbarelse. I händelse av att vi utökar tränarduon till en trio nästa säsong, vore det inte helt i sin ordning att plocka in Styf? Det är ju ett sällsynt bra läge för en sådan lösning. Modo internutbildar honom i en evighet och precis när han tagit sig längst upp på stegen så drar de undan mattan. Vill vi utöka staben runt laget så kan det vara en perfekt lösning, även om den lagdel han basat över i Modo stundtals varit katastrof. Godhjärtligheten i mig vill få det till att det inte enbart var hans fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jag har hört rykten om ryggproblem på honom... Håller med om man inte alls känner igen Madsen från hur han slutade säsongen förra året. I hans bästa dagar så ser jag honom som en andra center i en producerande kedja och inte endast BP / stänga ner motståndarna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Mm..Madsen har inte varit sig lik alls sedan "skadan".
Kommentera