1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581634 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2168062

Sv: Apropå nånting...
russkiy medved blyat: Tror många skulle gå i taket om Carlson fått den utmärkelsen utifrån plus/minus ärligt talat. Däremot hade han ju lätt kunnat få utmärkelsen ändå, med plus/minus som ett av flera argument.

Han är en jävligt viktig del av vår starka defensiv, men precis som han själv förklarat de där siffrorna så spelar han med jävligt bra spelare också. Vilket egentligen är det enda plus/minus mäter. Hade han spelat i Västervik och varit precis lika bra som han är här så hade han inte ens nått hälften av de där plusmålen (om ens en tredjedel) då de haft såna problem med målskyttet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: (Modano: läs inte nästa mening) Styf i någon form av roll i Timrå om det finns ett behov skulle funka för mig, absolut.
Inte headcoach bara.
Blev ju en kulturbärare i Timrå under några år, det kan väl ingen säga emot.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Om Carlson vunnit bäste back på +/- hade jag spontant självantänt i protest, förevigats som ”martyren af Statistik” och förmodligen blivit helgonförklarad för mitt heroiska motstånd mot Satans siffror.

Kan ju folk försöka referera till den skräpstatistiken bäst fan dom vill medans vi andra firar med Fenwickskumpa och Corsikräftor på PDO-dagen som självfallet är en arbetsbefriad högtidsdag i mellandagarna under JVM.

Mvh
Sankt TIK-Lund
Kommentera