1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2168485

Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Valet av motstånd blev ingen större överraskning nu när åttondelarna gick som de gick. Vissa hade hellre sett Västerås som motstånd, personligen är jag kluven till det. Vi valde det lägst placerade motståndet från grundserien (som sig bör, så brukar dessa val nästan alltid se ut) och det är dessutom ett lag vi vet att vi är överlägsna på i stort sett varenda position. Den enda gången jag kan minnas att väljande lag inte valt det lägst placerade var när Modo valde oss 2008, men då diffade det på en placering. Då slog vi dem med 4-1 i matcher sen.

AIK har sina giftiga spelare och en riktigt bra målvakt, men för mig är Västerås betydligt mer solida som lag. VIK har tagit sig hit trots att de haft stora problem med skador och covidfrånvaro under hela säsongen. BIK kan mycket väl få problem, då de dessutom är ett lag som också kan rasa samman när som helst.

Vi inleder matchtråden med STs inför slutspelsspecial med framförallt en riktigt matnyttig intervju med Nubben, som menar att vi inte har någon större spelarrotation att vänta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Knylan:Då vet vi att baserat på vår strategi att välja det lägst placerade laget i grundserien kommer vi att välja SSK eller Västervik i semifinalen (under förutsättning att vi vinner matchserien mot AIK och att Löven och BIK vinner sina matchserier).

Semifinalerna i bäst av sju matcher kommer då spelas mellan Timrå- SSK/Västervik
och Karlskoga- Löven.

Om däremot Mora och/eller Västerås vinner sin matchserie kommer vi att välja det lägst rankade laget dvs Västerås (eller Mora) i semifinalen.

De fyra toppplacerade lagen i grundserien Timrå, Bik Löven och SSK ser jag som favoriter att ta sig vidare till semifinalen.
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Knylan: Stcker ut hakan och säger att vi valde fel, 3-2 till AIK i fösta matchen.
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Om laget klara att hålla fokus på det som det ska göra och tar fram säsongens bästa hockey, finns det inget lag som kan stoppa detta Timrå IK

VI ÄR TIMRÅ Å VI GER ALDRIG UPP!
Låst ämne