1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581811 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2169602

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
kulltorp: Yepp nu drar det snart igång. Är ni laddade? Tror nog att grabbarna är rejält taggade, hoppas att de kan hålla sig på lagom nivå. Finns ju risk att man är överladdad inför första matchen. Kan vi hålla oss från utvisningsbåset så ska det gå vägen...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Lub: Laddad utav helvete och spänd av förväntan. Framförallt spännande att se hur AIK tänkt disponera detta. Kommer de försöka gasa stenhårt redan från start ikväll, eller uppträda avvaktande och försöka hålla det jämnt? Det sistnämnda brukar spela oss rakt i händerna allt som oftast, så länge vi avgör matchen i lagom tid innan tredje är slut. Lyckas AIK istället ta det till förlängning kommer de vara väldigt nöjda, då är det en puckstuds hit eller dit som kan sätta dem i ett övertag redan efter första matchen.

Och vad händer om vi istället vänder på det och gasar från start och inte lyckas få utdelning? Det är ett scenario som ofta dyker upp i slutspelssammanhang. Eller att vi får utdelning snabbt och direkt börjar känna att detta ska bli ”enkelt”. Tänker lite att detta kan komma att likna HA-finalen mot Leksand 2018. Tätt och tight, sen är det enbart tillfälligheternas spel som avgör första matchen.

Otroligt många frågetecken och olika scenarion, men jag vill verkligen hoppas att en sån som Blomman med hans erfarenhet ska vara tungan på vågen nu. Dahlén kommer behöva dra sitt ordentliga lass, men jävlar vad de där rutinerade rävarna kommer bära ansvar i att hela tiden bibehålla momentum.
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Lub: Är så fruktansvärt laddad så jag tror jag ska spricka, är bara rädd att Aik kommer satsa mot dahlén osv..
Låst ämne