1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2171294

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
2 raka borta matcher
2 vinster
FRÅGOR PÅ DET???
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Nog skapade man tillräckligt för att vinna, men AIK var hetare från 5 minuter in i andra och framåt. 1a-linen är inte i zonen. Det görs en del högkvalitativa saker, men det är hundradelar och decimetrar som fattas. Jonte verkar grubbla en halv sekund innan han avslutar. En skugga av sitt prime-jag. Som sagt: v ä l d i g t oroväckande.

Hartmann sämste timråit. Helt otajmad och försöker kompensera med fysiskt spel. En jättedålig idé idag. 3 idiotutvisningar, den sista i perfekt psykologiskt käftsmällsläge. Skärpning eller bänken.

Nu har man lyckats sätta sig i baksätet i den här serien. Två matcher på Hovet väntar. En måste plockas, annars kan Freddan sjunga Idas Sommarvisa i omklädningsrummet på söndag. AIK vädrar garanterat mprgonluft. Behövdes inte särskilt mycket för att få den här matchen dit man ville. Ett mål och fysiskt spel med hög press, hej då Timrå-frejdighet.

Upp till bevis på fredag. Många som måste kliva upp ett antal snäpp. Lodin kan inte dra det här lasset själv. Fler spelare måste utmana och brinna, i varje byte. Och Freddan måste ingjuta mod och fokus.

Hualigen. 1-1 i matcher, men jag är faen livrädd efter kvällens match. Timrå har spelat sin sämsta hockey från februari och framåt. Är inte den där på-knappen hittad till nästa match, så...kan den här säsongen sluta i ett svårslaget megafiasko.

Vakna för i helvete!
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
roger_sundsvall: Tempofattigt och energilöst. Blir nästan förbannad när desperationen kommer fram sista tio. Var fanns den innan? AIK gjorde en taktiskt skicklig match, men det ska inte vara så här enkelt att överlista oss.
Låst ämne